Истерия по българска добавка срещу рак

Най-доброто от печата

03-03-2015, 08:19

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Хранителната добавка е спиртен извлек от суров чесън, маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк

Българката Наташа Вълкова е патентовала лек срещу рака, който произвежда заедно с дъщеря си в малък цех близо до Радомир, съобщи БНТ2. След като новината се разпространи, хора, които търсят надежда, масово разпитват къде могат да купят лекарството, пише днес в. "Труд". Във фейсбук страницата на добавката жена сподели, че количествата на сайта вече били свършили и нямало как да си поръча.
Самата Вълкова е минала през страшното изпитание през 2002 г., правили са й химио- и лъчетерапия, а докторите не й давали повече от 2 години живот. Тогава тя започнала чете и да търси алтернативно лечение. Вълкова, която се занимава с микробиология и е доктор на науките I степен, попаднала на научни изследвания, според които суровият чесън лекува много видове рак. Започнала да прави експерименти и да пие отварите. За 2 години разсейките на рака изчезнали от тялото й, а тя смята, че причина за това е сокът от чесъна.
Години по-късно Вълкова патентовала хранителната добавка, а продуктът преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София. Според изследванията при болните, които са го приемали, раковите клетки намалявали. Освен това понасяли по-леко и химио- и лъчетерапията. Основната част на хранителната добавка е спиртен извлек от суров чесън, но в нея има още и маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Цената на шишето с еликсира е под 10 лева. Според описанието си добавката действа като мощен имуностимулатор на производството на клетки, които убиват патогенни микроорганизми и ракови клетки в тялото. Освен това има и силен ефект на детоксикация, който е в основата на благоприятния ефект при химио- и лъчетерапия. Добавката помага и при хрема, както и за защита от грип.