4 март: С грижа за бъдещето

Хороскоп

03-03-2015, 18:00

Снимка:

http://pixabay.com/

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

2-8 март: Шансове в предизвикателствата

Слънце в Риби, Луна в Лъв-Дева. Астрологична картина на деня

В първата половина на деня Луната ще се движи на празен ход, което ни обещава спокойно и не натрапчиво начало  на първия след празничен ден. Позитивните тенденции от големия огнен тригон, който ни енергизираше в предходните дни ще се запази и надявам се ще продължи да ни стимулира към активна проява на позитивни душевни качества, както и оптимизъм и усещане за лична значимост. А и липсата на активност от страна на Луната, ни осигурява спокойна атмосфера за размисъл и планиране. Сега е момента да обмислим и уговорим срещи и контакти с хора, от които зависи нашето бъдеще, материалното ни благосъстояние и реализацията на личните ни планове и проекти.
 
Венера и днес ще има силно влияние върху настроенията, очакванията и поведението ни, чрез забележимото си участие в хармоничния обмен между Юпитер и Уран генериращ надежди, новаторски идеи и неочаквани шансове. Условностите в общуването силно ще се редуцират, деликатността и чувството за такт също, но затова пък силния порив да внесем нещо ново във взаимодействието си с околните, да излезем или да разширим обичайния си социален кръг е гаранция за необичайни и запомнящи се срещи и преживявания. За съжаление обаче, това може да се окаже критичен период за неустойчивите взаимоотношения, които могат да пострадат от твърде интензивния емоционален обмен. Помнете, че както положителните, така и негативните оценки сега са твърде преувеличени и се въздържайте от прибързани изводи.
 
Работа и бизнес
Въпреки положителните тенденции за внезапни шансове и възможности да изтласкаме от мъртвата точка реализацията на новаторски и прогресивни идеи и проекти, денят може да се окаже твърде критичен за деловите взаимоотношения и финансовата ни стабилност. Под влияние на текущите обстоятелства, някои делови партньорства могат да бъдат прекратени. Съмнителни вложения  и непреценени финансови рискове от миналото, могат да станат причина за крупни загуби. Когато някой губи, друг печели, следователно ще има и такива, които ще се зарадват на неочаквани доходи. Периодът обаче е твърде рискован, затова най-добре се въздържайте от инвестиции и вложения, а също и от импулсивни решения за делово сътрудничество.
 
Здраве, хранене и красота
В следобедните часове Луната преминава Дева и задейства тенденциите на предстоящото пълнолуние, поради което е възможно да наблюдаваме резки отклонения от обичайното си състояние. Едни ще усетят неочаквана отпадналост, други прилив на сили, а придържането към умерен хранителен и двигателен режим е важно условие за поддържането на оптимално физическо здраве сега. Възможно е и обострянето на съществуващи симптоми и стари хронични заболявания, на които следва да бъде обърнато сериозно внимание.От друга страна, всички грижи за здравето и тялото сега са инвестиция във физическото ви благосъстояние, затова не пестете нито време нито средства за тях.