Борис Немцов имал и втора любовница

Когато го убили, много от общите им познати решили, че именно тя е била с него на фаталния мост

Оказва се, че основната свидетелка на убийството на Борис Немцов - Анна Дурицкая, не е единствената любовница на убития руски опозиционер. Твърде близка му била също и 31-годишната Замира Дугужева от Карачаево-Черкесия, пише, LifeNews.ru.

Самата Замира разказва пред изданието, че Немцов пазел в тайна романса им заради нейната собствена безопасност. Когато го убили, много от общите им познати решили, че именно тя е била с него на фаталния мост.

Замира Дугужева се запознала с политика преди две години по време на опозиционен митинг в Москва. Разхождайки се по "Арбат" заедно с приятелки, тя се опитала да го фотографира. Борис Немцов я забелязал и й предложил да се снимат заедно.

Неочакваното запознанство положило началото на двегодишна любов. Отначало младата жена се съмнявала и не се поддавала на чара на политика. Той обаче я убедил, че е свободен човек и не е обвързан с друга жена. Вече в разгара на връзката им тя разбрала за Дурицкая.

Докато празнувала рождения си ден на 8 октомври, тя случайно видяла на телефона му съобщение от Анна Дурицкая, в който тя го нарича "любими". Тогава, по нейни думи, тя осъзнала, че нищо сериозно не може да стане с него - само приятно прекарване, признава Замира.