Без такса при плащането на данъци в София

Мисия София

05-03-2015, 15:29

Снимка:

24 часа

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Няма да приватизират Общинска банка

Фандъкова закова данъците в София

Промоционалните условия важат само в Общинска банка

Плащането на данък сгради и такса смет към Столичната община ще става без комисиони през клоновете на Общинска банка до 31 март. За това съобщиха от финансовата институция и добавиха, че за втори път предлагат безплатна услуга на фирми и граждани. След изтичането на срока внасянето на суми по сметки на общината ще се извършва при по-ниски комисиони. Плащането на данък сгради и такса смет може да става и безкасово, без такси и комисиони, при ползването на ПОС терминали.

От 1 март до 31 март 2015 година граждани и фирми имат възможност да внесат на каса по сметките на Столична община дължимите суми за данък върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци в поделенията на Общинска банка, без да заплащат комисиони за това.

Гражданите могат да се информират за размера на своите данъчни задължения в съответните отдели на Дирекция “Приходи и администриране на местни данъци и такси” към Столична община, както и чрез електронна справка за дължими данъци и такси на интернет страницата на общината - www.sofia.bg.