Тачо персона нон грата в столичните клубове

Заведения му отказват достъп заради пиянските изцепки

Съпругът на Жени Калканджиева, ще се отдаде на домашни пиянски запои, причината е в отказа на елитните нощни заведения в София да допускат пияния скандалджия.

Мениджъри, управители и охранители са вдигнали ръце от наглото и безпардонно държание на Стефан Манов и са го обявили за „Нежелан гост” в своите заведения, носи градската клюка.

Чашата на кръчмарското търпение преля след поредната изцепка на Калканджиевия мъж в студентски град миналата седмица.

Порядъчно почерпения бохем Тачо бил мъртво пиян според очевидец. Той се разхождал из клуба, досаждал на останалите посетители по масите, а след това се скарал и с  DJ Дамян.

„Тачо нещо му крещеше в лицето , ежеше се и започна да му дърпа микрофона. Дамян се стресна и каза високо: „Изнесете го тоя да изтрезнее, мястото му не е тук“.

Веднага дойдоха охранителите и буквално  вдигнаха Тачо във въздуха, изкараха го пред заведението, там той започна да им се репчи и те го помляха от бой“. „Хванаха го  за яката и направо увисна във въздуха. Доста  го биха“, свидетелства и очевидка на екшъна.

Самият Тачо също признава за случилото се. Във Фейсбук той е публикувал заядлив  статус с текст, който в превод от латиница и с поправени правописни грешки звучи така: „Всички охранители на клуб 33 да ви е*a майката нещо сбъркахте, скапаняци долни. Ще се видим пак и на друго място!“

Съпругът на Жени става лигав и непоносим когато се напие и едва се трае. Явно този път е прескочил границата на търпението.

Занапред „палавника” ще си организира само домашни партита.