Horizon Festival за трета година у нас

София Лайф

06-03-2015, 18:01

Снимка:

Архив

Автор:

Пламена Иванова

Всичко от Автора

Програмата включва над 80 музиканти от световните хаус, техно, бас, хип хоп и реге сцени

Най-грандиозното ски парти в Европа ще се състои между 7-ми и 13-ти март в Банско

В събота започва третото издание на Horizon Festival – амбициозен проект, който за поредна година привлича стотици британци у нас. Седем дни и шест нощи разнообразни партита и отлични писти на ниски цени няма как да не се сторят твърде привлекателни за чуждестранните туристи, а и за нашенци.

 

Програмата включва участието на над 80 артисти от световните хаус, техно, бас, хип хоп и реге сцени. „Фестивалът се отличава със специфична атмосфера и разнообразни сцени. Дневната и вечерна програма ще се случи на повече от 20 локации, сред които освен най-добрите клубове и барове в града, домакини на електронния саунд ще бъдат и таен планински хотел, сцена насред гората, средновековна банкетна зала, панорамна тераса и индустриално подземно хале.“, споделят организаторите.

На тези сцени посетителите ще могат да чуят някои от най-добрите имена в електронната музика – MOODYMANN, KiNK, BEN UFO, DJ EZ, Congo Natty и Mungo’s Hi-Fi, Submotion Orchestra, Fatima and Eglo Band, Egyptian Lover, Move D, Pearson Sound, Fliptrix, Ant TC1, Foreign Concept и много други артисти от ъндърграунд сцената.

 

Horizon Festival е селектиран в множество класации за най-добрите световни фестивали, сред които Топ 5 Бутикови Фестивали на Pulse Radio, Best Overseas на UK Festival Awards, топ 10 – март на Resident Advisor и Best Indoor Festival на European Festival Awards.

Цените на билетите са 499 лв. за пълен пакет, 249 лв. за четири дни, с включени нощувки и лифт карти. А ако искате пас само за партитата – цената е 100 лв. за всички дни или 60 лв. за част от фестивала.