8-мо мартенско парти в White bar

Пловдив Лайф

06-03-2015, 20:43

Снимка:

White bar

Автор:

AMG

Всичко от Автора

В годишния календар има 365 дни и само един от тях е посветен на жената!

Едни го приемат, други го отричат, трети искат през цялата година да бъдат на почит. Така или иначе, това е денят, в който жените няма как да не се събудят и да не се почувстват специални!

Денят, отреден за дамите – 8 - ми март, и тази година заслужава да бъде подобаващо почетен! Какъв по-добър начин от едно незабравимо и разтърсващо парти в White bar на хотел „Лайпциг”? Домакините обещават грандиозен купон с много глезотийки и изненади за представителките на нежния пол.

Специално за всички дами участие ще вземе най-качественото и най-разнообразното еротик денс шоу в България -  Dangers. Но това не е всичко – на връх 8-ми март в Белия бар Майкъл Джексън, Елвис Пресли и Фреди Меркюри ще „оживеят”!

Очаква Ви една вълнуваща и неповторима вечер с  гарантирано добро настроение, но за сега само толкова..., а какво още ще се случи... може да разберете само като се присъедините към 8-мо мартенското парти в най-доброто място за забавление под тепетата White bar на хотел "Лайпциг".

Скъпи Дами, на този ден се случва всичко най-прекрасно!
За да не е поредният 8 - ми март, използвайте момента и  не пропускайте възможността да подарите на половинката си един вълнуващ празник, който да помните наистина дълго!                                                                                                               

Има празници, на които жените не прощават, ако са пренебрегнати!

Тел. за резервации: 0885 513 150; 0887 419666;