Търсят изчезнали хора, заради разчлененото женско тяло край Приморско

Трупът на млада жена, но все още няма никаква информация за нея

Данни и сигнали от цялата страна за изчезнали хора предвиджат да събират от следващата седмица полицаите в Бургас. Това ще бъде едно от действията, които ще бъдат предприета във връзка с откритото в средата на седмицата разчленено тяло край Приморско.

Останките от труп, разкъсан от чакали бяха открити на 4 март в гористата местност над бившата резиденция "Перла" и Беглик таш край Приморско.

Първоначално от туристи бяха открити таза и краката на жертвата. Главата и част от торса не бяха намерени. По-късно обаче при обстойно претърсване на района полиция, жандармерия и горски се натъкаха на други човешки останки. Те вероятно са били разпръснати от дивите животни в района.

Трупът беше транспротиран в катедра "Съдебна медицина" на МБАЛ - Бургас.

Првите изводи са, че става въпос за млада жена, която е била добре и скъпо облечена в маркови планински боти и луксозно бельо в кафяв цвят. Тя е висока и с дълга кестенява коса.

До момента обаче няма данни за изчезнала жена на териотирята на община Приморско и в Бургас. Преърсена са и всички хотели, които работят извън сезон за регистрирана туристка.