Дерменджиев: Ще стисна ръката на всеки, който може да постигне същото като мен

Спорт

08-03-2015, 18:17

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че е доволен от победата над Левски с 1:0, като подчерта че не се притеснява за поста си, и че има хора, които искат да вкарат напрежение в тима отвън.

„Напрежението си оказа влияние, но съм доволен, че футболистите го преодоляха. Независимо от минималния резултат, това са 3 точки. Мачът се реши от статичните положения. Ние играем за 3 точки и затова играта не е тази, която вие сте свикнали да виждате. След няколко мача играта ще бъде различна. Имаме много момчета, които се възстановяват от контузии. Но имаме хора, които могат достойно да ги заместят. Чакаме мача със Славия и паузата след това, за да бъдат всички футболисти на лице.”

Запитан дали се притеснява за поста си след неубедителните игри на тима от началото на сезона, Дерменджиев отговори: „Не ме притеснява нищо. Собственикът не показвал, че ще има нещо такова. Отвън искат да вкарат напрежение във футболистите. Но Лудогорец не е като другите клубове и трудно може да се вкара външно вмешателство, за да се развалят вътре нещата. Бих стиснал ръката на всеки треньор на Балканите, който може да постигне подобно нещо с клуб, което направих аз.”

 

Източник: sportonline.bg