Гамаков: При 6 точки сме недостижими за Левски

Спорт

09-03-2015, 14:46

Снимка:

ПФК Ботев Пд

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

За да си правим някакви сметки за шестицата, трябва първо да бием Локомотив, обяви халфът на "канарите"

Младият полузащитник на Ботев (Пд) Милен Гамаков коментира пред Sportonline.bg предстоящото пловдивско дерби между „смърфовете“ и „канарчетата“.

 

„За да си правим някакви сметки за шестицата, трябва първо да бием Локомотив. Наистина при шест точки ставаме недостижими за Левски. Но сметка без кръчмар не се прави. А за да мислим за победа над ЦСКА, трябва най-напред да спечелим трите точки срещу Локо“, сподели Милен Гамаков.

 

„До мача ни с ЦСКА има време. Той е в края на седмицата.  А утре ни предстои изключително тежка среща, която е непредсказуема, защото всяко дерби е такова. А пловдивското не прави изключение от правилото за дербитата“, допълва Гамаков.

 

„Да, Локомотив направиха добри мачове за Купата. Затова в никакъв случай няма да излезем срещу тях с капчица подценяване“,  каза още Гамаков.

 

„Предполагам, че утре отложената среща от неделя ще се изиграе. По-добре наистина, че мачът се отложи защото обстановката за игра бе невъзможна. Чух, че се прави всичко възможно срещата утре да може да се играе. Дано не продължи да вали непосредствено преди мача. Надявам се теренът да е в прилично състояние за игра“,  добави Гамаков.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен