Променят временно маршрутите на автобуси № 77 и 82

Животът

09-03-2015, 17:25

Снимка:

Камегрите.бг

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Променят временно маршрута на автобус № 4

Променят движението по бул. „Черни връх”

Затварят участък от ул. „Пражка пролет”

Въвежда се организация за ремонт на уличен канал на ул. „Пражка пролет” между ул. „Иван Йосифов” и ул. „Куманово”, съобщиха от Столична община. От 04.30 часа до 24.00 часа на 13 март се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Пражка пролет” между ул. „Иван Йосифов” и ул. „Куманово”.

От 09 март до 13 март се предвижда да бъде променен и маршрутът на автобусни линии  № 77 и 82, както следва: автобусен маршрут № 77 – в посока пл. Централна гара - от ул. „Йосиф Щросмайер” наляво по новото трасе на ул. „Скопие” до надлез „Надежда”, надясно по бул. „Княгиня Мария Луиза” до Централна жп гара.

В посока ж.к. „Западен парк” маршрутът не се променя, автобусен маршрут № 82 – в посока Централна жп. гара- от ул. „Йосиф Щросмайер” наляво по новото трасе на ул. „Скопие” до надлез „Надежда”, надясно по бул. „Княгиня Мария Луиза” до Централна жп гара. В посока ж.к. „Люлин 5” маршрутът не се променя.

Разкрива се временна спирка „ул. Йосиф Щросмайер” на ул. „Йосиф Щросмайер” на 20 м от кръстовището с ул. „Габрово” в посока Централна жп гара за двата маршрута.