Защо секнаха шегите на Емо Чолаков?

Дългата зима скапа настроението и на усмихнатия синоптик

Нежеланата мартенска зима и кишата угасиха усмивката дори и на най-веселият синоптик в държавата - Емо Чолаков. Подтиснат от мрачното и неприветливо време, атрактивният водещ не само е изгубил настроение, а е изпаднал в истинска депресия, забелязаха зрителите, а и доста от колегите му.

В последните няколко дни, откакто зимата скова отново страната, Емо съобщава новините за времето без ентусиазъм и дори без остроумните лирически отклонения, пише "Всеки ден". Шегите му са премерени и оскъдни, сякаш атрактивният синоптик е съвсем друг човек, отбелязват почитателите му. От напетата му походка също нищо не е останало, а по улиците се влачи като костенурка, не могат да повярват приятелите на телевизионера. Сам той споделял с приятели и колеги, че лошо му става, щом стане сутрин и види снега.

Не мога и колело да покарам, аман, ядосвал се Емо, който обожава да хвърчи с велосипеда си из София.
„Щом и той се скапа, какво остава за нас в тая идиотска зима?", коментират помежду си много от българите, които редовно очакват любимецът им от екрана да ги разведри преди началото на работния ден. Въпреки че атрактивният водещ си има повод за шеги и закачки, нищо не можело да го развесели. Заради впитите панталони, с които се появява на екран, мнозина зрителки прехвърлиха вниманието си от усмивката към „звяра" в гащите на усмихнатия синоптик. Мъжкото достойнство на Чолаков така впечатли дамите, че те дори прегряха телефоните в телевизията, за да се свържат с водещия.

Заради това, Емо Чолаков постоянно бил обстрелван със шеги и задявки от колегите си, които само преди месец го развеселяваха и той се включвал с удоволствие в диалозите. Сега обаче подминавал вицовете за себе си с мълчание.

Въпреки мрачното си настроение обаче, синоптикът продължава да хипнотизира зрителките с плътно впитите панталони в светъл цвят, които носи най-редовно. „Жените откачат по него, а той забол нос в земята. Как е възможно?",чудят се колегите на Чолаков, които му завиждали за популярността.