Ремонтираха пенсионерският клуб в Старо село

Община Сливен инвестира 5 979,78 лева в обновяването му

Община Сливен ремонтира пенсионерски клуб "Здравец" в Старо село. Помещението, което се състои от две стаи и коридор, е боядисано, поставен е ламинат на пода, монтирани са мивка и кухненски шкаф. Сменени са вътрешните и външни врати, както и дограмата на прозорците. Ремонтът е на обща стойност 5 979,78 лева и негов изпълнител е "Мухтаров" ЕООД. 60 души дойдоха на днешното откриване на клуба, на което бяха поканени и кметът на община Сливен Кольо Милев, председателят на Съюза на пенсионерите - 2004 Пенка Симеонова, председателят на Тракийското дружество "Лазар Маджаров” Кирил Киряков и кметовете на селата Злати войвода и Струпец.

Кольо Милев пожела на пенсионерите пълноценни часове в новия им клуб и благодари на фирмата-изпълнител за качествената работа, на кмета на селото Анка Друмева и на председателя на Съюза на пенсионерите 2004 Пенка Симеонова за активността им.

"Здравецът е символ на бъдещето, здравето и оптимизма. Пожелавам на кръстника на клуба Здравко Ножаров заедно с всички пенсионери да ползват новата придобивка дълги години”, каза кметът.

За откриването на пенсионерския клуб в селото беше дошъл певческият колектив към Народното читалище в с. Злати войвода, който поздрави хората от третата възраст с няколко изпълнения.