Роберто Методиев разгадава мистични истории по Нова

Всеки четвъртък от 22:00ч.

Ясновидецът  Роберто Методиев е сред великолепната петорка, която разкрива мистични истории в едноименното риалити по Нова ТВ.  Форматът стъпва върху вече доказаната и популярна формула – пресъздаване на вълнуващи човешки истории, основани на реални събития, и сюжети, взети от самия живот. Ключова роля в тях обаче имат различните проявления на паранормалното. Животът на главните герои неочаквано се преобръща, без те да подозират за възможната причина. Основната цел на специалистите в предаването е да разплетат загадките около тези истории.

Роберто Методиев е един от най-популярните ясновидци в България. Със своите способности е помогнал на хиляди хора както у нас, така и в редица европейски държави. Тези, които го познават, определят първите си срещи с него така: „Там, където надеждата и вярата са почти на привършване и се чувстваш изгубен, той се появява като светъл лъч.”

Роберто Методиев е познат за повечето зрители като най-младият участник в друг риалити формат „Ясновидци”. Там той изненада със своята припряност и точни прогнози. Едва на 20г. издава и първата си книга, която носи заглавието „Моите срещи с отвъдното”.

Дали ясновидецът ще разгадае мистичните истории в риалити предаването по Нова ТВ и има ли необясними явления, предстои да разберем, всеки четвъртък от 22:00ч.