„Бързи и яростни” изхвърчаха в ливада до София

Пияните „състезатели“ излетели от пътя пред очите на полицаите

Безумен екшън са спретнали двама пияни „бързи и яростни“ на столичния булевард „Ботевградско шосе“, съобщи Блиц.

Те решили да си направят гонка, но не подбрали добре мястото. Районът на булеварда малко преди входа на столицата е в окаяно състояние и там играта със скоростта е особено рисковано занимание, дупките са като кратери, а части от най-лявото платно са хлътнали под неописуем ъгъл.

Освен това двамата „състезатели“ са били добре почерпени и преценката им за ситуацията е била повече от подозрителна. Като капак на всичко дори не се огледали каква е публиката на „събитието“ им и се оказало, че направили безумната си каскада пред очите на дежурните от патрулката, паркирана на булеварда.

Не след дълго релефът на булеварда изиграл лоша шега и двете возила изхвърчали от платното и са се приземили в ливадите.

След като видели „представлението“, ченгетата отишли да ги извадят от возилата им. Видели, че нямат сериозни наранявания, и им направили тест с дрегер, който показал, че и двамата са употребили алкохол.

Били са прегледани от парамедици, извикани на място, за да се установи, че нямат наранявания, а след това били откарани в районното за разпит и установяване на обстоятелствата около инцидента.