Цонко Цонев резна лентата на магазин за риба и аквакултури

Мисия Каварна

13-03-2015, 17:44

Снимка:

Община Каварна

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ремонтират "Малкия Лувър" в Каварна

Каварна посреща лятото с първия зелен покрив

Кръстиха го „Трите русалки“

В петък 13-ти , точно в 13.00 часа бе прерязана лентата на първия магазин за риба и аквакултури в региона. В него ще се предлага всякаква риба – морска, речна, езерна, миди, раци и други морски дарове, съобщават от общината на морския град. Освен охладени и замразени морските деликатеси ще бъдат и добре сготвени. Гражданите и гостите на града ще имат възможност да вкусят на място или да си поръчат за дома.

Инвестицията е на Радко Радев и възлиза на стойност около 80 хил. лева. Той уточни, че магазинът ще отвори врати за гражданите следващият петък, 20 март.

Новооткритият магазин носи името „Трите русалки“ и се намира до местния пазар. Кметът на Каварна Цонко Цонев отбеляза, че едната от русалките е от ромския квартал „Хаджи Димитър“, тъй като е с типично излъчване и ориенталска красота. Цонев допълни, че изключителната придобивка за града ни осигурява нови работни места и освен това ще се явява последна дестинация за продукцията на част от каварненските рибари като ще осигурява и възможност за пласмент на техния улов.