Добро утро, София!

София Лайф

14-03-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Няколко интересни факта за електричеството

Облачна и дъждовна събота

Успахте ли се? Днес е Световният ден на съня, така че честит празник!

Добро утро в събота! Ако четете това чак към 10-11 часа - простено ви е, почивен ден е все пак. А, ако го четете към 14-15 часа... пак ви е простено - днес е Световният ден на съня, така че честит празник! Ако мъжът ви ви направи забележка, че не ставате, спокойно му кажете, че днес сте спящата красавица. Можете да останете в леглото и да празнувате с възглавниците или да го поздравите с рефрена - "Заспали чувства, в мен недей събужда"...

За да не изпуснете нещо важно и интересно обаче, прочетете какво ще ви "сервираме за закуска" в съботното утро. Ние, както винаги, сме се погрижили да започнете деня с усмивка.

Хубава събота!

ВРЕМЕТО
Почивен, но дъждовен - такъв ще е съботният ден. Какво пък-събота, късен следобед, малко вали, но приятно, се пее в една песен. Въпреки че капките дъжд ще са краткотрайни, носете си чадър, защото облаците ще висят цял ден над София. Максималните градуси ще се покачат едва до 4 над нулата, но добрата новина е, че не се очакват минусови температури.

СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА
В столицата Слънцето ще изгрее в 6:41 часа и ще залезе в 18:31 ч. Продължителността на деня е 11 часа и 49 минути.
Луната е в зодиакалния знак на Стрелец.

ТРАФИК
За да нямате изненади в понеделник, от сега да си знаете, че автобус № 108 ще има нова спирка. Повече четете тук.

БЕЗ ВОДА
Днес явно и от "Софийска вода" са си взели почивен ден, защото не плануват спирания на животворната течност. Дали това е намек да прекараме повече време под душа или пък да запретнем ръкави и да почистим, преценете сами, само не се захващайте с миене на прозорци... не му е времето.

НА ТЪМНО
Въпреки мрачното време навън вкъщи ще останем на светло, защото от електроразпределителното дружество обявиха, че не плануват прекъсвания на тока в столицата. Макар да има светлина навсякъде, нищо не пречи вечерта да я прекараме в приятната компания на човека до нас, на приглушена светлина, а защо не и на свещи...