Тодор Батков с призив към ЦСКА

Спорт

14-03-2015, 19:34

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Ще е срамота, ако не продължим в шестицата, обяви собственикът на Левски

Левски си свърши работата с победата над Марек в последния кръг от редовния сезон в „А” група, а след мача собственикът на „синия” клуб Тодор Батков за пореден път призова за феърплей вечния съперник за предстоящото гостуване с Ботев. Ако „червените” паднат в Коматево, то Левски ще остане извън челната шестица и ще продължи борбата наред с борещите се за оцеляване.

„Ще бъда срамота, ако не продължим в шестицата, но ние бяхме до тук. Ако има мъже, мачът ще се играе реално. Иска ми се да вярвам.

Декларирам, че за 15 години не е имало случай да има нотка на съмнение, че Левски ще играе за победа. Надявам се и колегите да са така“, обяви Батков.

Той бе запитан дали наистина очаква, че ще има провокации и феновете на ЦСКА може да вземат нещата в свои ръце като нахлуят на терена и издействат служебна загуба на любимците си.

„Не ми се вярва. Какво да коментирам. Утре ще гледаме всички с интерес. Би било жалко. Продължаваме за Купата, но мисля, че трябва да играем в шестицата. Видя се, че Левски играе добър футбол. Не виждам причина да не се запази отборът. Все пак продължаваме за Купата, а фактически повече футболисти бяха привлечени тази година.

Яд ме е, защото в крайна сметка сами сме си виновни. Сега като гледахме мача с Гонзо си спомнихме колко нелепо раздадохме точки на кой ли не. Мачовете с Локомотив (Пловдив), с Берое, с Литекс, със Славия, проста нямам думи. С Марек там мача. Не случайно треньорът на лидера каза, че тази игра се играе за точки. Не бива да се пропиляват“, допълни „синият” шеф и отново бе върнат на темата за мача Ботев – ЦСКА в неделя:

„С никой не съм разговарял. Чета по медиите. Просто апелирам за феърплей и мъжкарство. Това е. През есенния дял показаха характер, взеха много мачове с характер и воля, с не малко късмет, защо да не могат да бият”, каза още адвокатът.

Батков бе запитан и дали някога си е представял, че някога ще подкрепя ЦСКА в някой мач.

„Честно да ви кажа – не. Това е просто… Ще гледам мача, какво да направя. Няма как да не го гледам. Каквото стане ще стане в края на краищата“, завърши собственикът на Левски.