Гонзо: Няма да се молим на ЦСКА

Спорт

14-03-2015, 22:18

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

За Левски най-важното е моралът и достойнството, според спортния директор на "сините"

Левски няма да се моли на ЦСКА, категоричен е спортният директор на „сините” Георги Иванов. В последния кръг от редовния сезон Левски вече свърши своята работа като победи Марек, но остава „червените” да измъкнат поне точка от Ботев в Коматево, за да може да играят „сините” в първата шестица. В противен случай там ще се класират пловдивчани.

„Отборът ми хареса срещу Марек. Вкарахме четири гола.

Мога да говоря, ако аз съм на мястото на ЦСКА. Бил съм на това място. Левски и ЦСКА са отбори, които трябва винаги да играят за победа. Ако ЦСКА иска да дава мача, да го дава, резилът ще е за тях, аз няма да им се моля. Но аз вярвам, че мачът ще се играе при всички положения.

Каквото и да се случи, ние гледаме нашия път. Да, може да не сме в шестицата, но е най-важно да си запазим достойнството, а не да сме подлоги.

Още няма как да говорим за нещо, което не ни се е случило. Напълно нормално е ЦСКА да се опита да играе за себе си, Ботев ще се опита да влезе в шестицата. Тази година нито сме поставили някакви цели. Опитваме се отборът да се харесва на публиката, която идва на стадиона. Ако Левски е във втората шестица, ще играем там. Няма да се молим на никого. За нас е важно достойнството и моралът. Има върху какво да надграждаме“, обяви Гонзо.

 

Източник: sportonline.bg