Добро утро, София!

Животът

15-03-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Юхууу, неделя, но не се успивайте все пак

Добро утро в неделя! Вчера поспахте по случай Световния ден на съня, но днес бъдете по-ранобудни, че пак има празници, които изискват повече активност. От 1983 година насам на 15 март се отбелязва Световният ден на потребителя (физическо или юридическо лице, което използва за собствени нужди, дадени стоки или услуги). Е, ползвайте ни, четете всичко, което ви интересува, дори да не ви интересува-пак ни ползвайте!

Неделя, мързелив ден, но много празници-няма да подминем и Международния ден срещу полицейската бруталност, Деня на здравния инспектор и Деня на санитарния инспектор.

А ето, какво трябва да знаем, за да е спокойна неделята. Хвърлете по едно око и не се разпускайте много, че утре сте на работа.

ВРЕМЕТО
Днес вероятността за дъжд ще е минимална, но ако сте решили да излизате не вадете чадърите от чантите си. За жалост целия ден мрачни облаци ще се вият над столицата. Хубавото е, че градусите няма да паднат под нулата- максималните градуси ще са  5, минималните 2 градуса.

СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА
В столицата Слънцето ще изгрее в 6:39 часа и ще залезе в 18:32 ч. Продължителността на деня е 11 часа и 52 минути.
Луната е в зодиакалния знак на Козирог.

ТРАФИК
Припомняме ви, че автобус № 108 ще има нова спирка. Какви промени се очакват в движението на градския транспорт чететеш тук.

БЕЗ ВОДА
И днес може спокойно да висите в банята под топлата вода без да се притеснявате,че може да спре, освен, ако няма авария, разбира се. От "Софийска вода" не предвиждат спирания на водата. А и все пак, неделя е-всеки трябва да се изкъпе за работа.

НА ТЪМНО
Ако снощи сте решили да си направите романтична вечеря на срещи, днес може без да му мислите да си щракнете телевизора и неделно да се насладите на почивката. Не се безпокойте от ЧЕЗ не плануват спиране на електричеството, така че тока няма да спре на най-интересната част от филма.