Племенникът на ген. Радев не бил жертва на престъпление

Животът

15-03-2015, 00:02

Снимка:

facebook

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Димитър Момчев е от Добрич

Засега няма данни 37-годишният Димитър Мирчев да е жертва на престъпление, научи “24 часа” от източници в полицията. Младият мъж, който е племенник на бившия шеф на ГДБОП ген. Кирил Радев, се издирва в цялата страна като безследно изчезнал.

 Димитър Мирчев е в неизвестност от края на февруари и е обявен за издирване от майка си.

 За последно е видян в района на Ново село край Видин, където често е ходел в къща на своя позната. В имота има издигнат кръст, за който Димитър Мирчев разказва и в изповедта си от декември м.г., оформена като писмо до премиера. В него той обяснява, че е станал набожен, спрял да пие и пуши марихуана, защото усещал силата на Господ, докато се трудил в имота на познатата си.

 От разказа за живота му става ясно, че изчезналият е работил преди години като граничен полицай на летище София. След 5 г. служба бил уволнен като психически непригоден. Димитър признава, че е работил в среда на корупция, а той и колегите му са употребявали алкохол и наркотици на работа, пише „24часа”.

 Разказва и за катастрофи, които е преживял, както и за отношенията с вуйчо си ген. Кирил Радев. Моли за прошка и се разкайва за греховете от миналото си.