„Верея” и ПФК „Бургас” не успяха да си отбележат гол

Добри спасявания направи вратарят Ел Каруби

ФК "Верея" завърши 0:0 при гостуването си на ПФК "Бургас" в среща от 18- я кръг от първенството на Б група играна в град Българово, предаде БНР.

Още в 5-та минута старозагорският тим имаше възможност да открие резултата. Джунейт Яшар изпълни фаул от 20 метра , но топката се чукна в напречната греда и излезе в аут. В 25-та минута Стелиян Евтимов остана сам срещу вратаря, но се засуети и топката му беше избита от защитник. алко по-късно домакините също имаха положение, но Ахмедов пропусна с глава, след добра намеса на вратаря Ел Каруби.

След почивката старозагорци действаха разумно и можеха да открият резултата. Георги Стефанов отклони топката с глава към Евтимов, но вратарят го изпревари и улови коженото кълбо. В 64-та минута Денис Пидев центирра в наказателното поле на домакините, но там влезлият след почивката Ангел Костов не успя да засече топката във вратата.

В 85-та минута Мечев от домакините центирара от корнер в наказателното поле на старозагорци и там Жеков стреля с глава, но вратарят Ел Каруби улови топката.