Валери Божинов: С Николета се развеждаме

Пловдив Лайф

15-03-2015, 18:00

Снимка:

Фейсбук

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Тайната беше разкрита в клюкарника Фейсбук

 Край на брака между Валери Божинов и Николета Лозанова, официално разкри самият футболист. Валери Божинов написа в личния си профил във Фейсбук: "За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А от тук нататък всеки може да си пише каквото иска."

Валери и Николета се ожениха през октомври 2011 година, имат дъщеричка Никол.

Миналият месец официално оповести раздялата си с вратаря Ники Михайлов и бившата половинка на Валери и майка на сина му Алисия.

Все още настоящата му съпруга Николета Лозанова пък написа в профила си: "В България, когато публична двойка се разделя, аудиторията реагира със смесени чувства - едни ликуват "така й се пада", други пък ожалват "горкичката, какво ли изживява". Не търся и не искам съжаление, защото смея да твърдя, че животът ми и вчера, и днес, и преди месеци, и след месеци, ще бъде все така приказен, защото АЗ държа съдбата си в ръцете ми!" Бившата жена до футболиста вънаги е твърдяла, че се чувства и живее като принцеса.