Самотни майки молят за обувки за децата си

Мисия Варна

16-03-2015, 14:35

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дарете обяд на гладуващи майки!

Тинка живее без палто и обувки с 27 лева на месец

Направен е списък с най-необходимото

Самотните майки, които се хранят в социалната кухня на ул. "Драва Соболч" 7а във Варна се нуждаят от обувки за децата си. Списък с най-спешните им молби е направил Никола Куташки, който е автор на идеята за безплатен обяд, за 280-те жени през почивните дни, след като финансирането бе спряно. Може да дарите продукти, може и пари. Токът и трудът са безвъзмездни от хората в кухнята. Повече за кампанията "Сити души" вижте ТУК »»

Паскалина има две деца, за които трябват зимни обувки. За момиченцето й, което на 10 години трябва 38 номер, а за 5-годишното момченце е необходим 34-ти.

Валя Енчева има нужда от 50 лв. помощ за тока. Предстои й да започне работа, но дотогава й е нужна подкрепа.

Една от жените, които готви в кухнята споделя, че има приятелка в тежко положение, на която и предстои да има детенце. Има нужда от неща за бъдещето бебе - кошара, количка и т.н.

Красимира има две деца, които имат нужда от ботуши  -  едното е на 17 години, като необходимият номер е 41, другото момиче е на 7 години, за него трябват ботушки номер 33. Красимира може да намерите на телефон 0897454062.

Иванка, самотна майка от кухнята в която помагаме всички, също има нужда от помощ. Тя има три деца, едното е голямо, другите са по-малки, и са близнаци. За едното детенце има нужда спешно от очила, тъй като има висок астигматизъм. Става дума за около 200 лв. Който може да помогне, да се свърже с Иванка на тел. 0895294973

Желаещите да дарят, могат да го направи като отидат в социалната кухня на "Драва Соболч" 7а и да пита за майката, на която искат да помогнат. Теодора - от персонала на кухнята, ще Ви насочи.