Бекъм подкрепиха Елтън Джон в бойкота срещу Долче и Габана

Рики Мартин, Къртни Лов и Мартина Навратилова са сред най-известните защитници от хилядите, които заклеймиха дизайнерите

Осъждането на модните дизайнери расте, след като моделиерите нарекоха певеца "фашист", когато той призова за бойкот заради изказванията за "синтетичните деца" родени чрез ин витро.

Виктория Бекъм се присъедини към армията от знаменитости, които реагираха срещу Долче и Габана, след като модните дизайнери казаха, че гей осиновяването е неестествено и нарекоха родените чрез инвитро "синтетични деца".

Бекъм се изказа на Туитър в подкрепа на Елтън Джон, който бе наречен "фашист" от дизайнерите, след като той призова за бойкот на тяхната марка в следствие на техните коментари.

"Как смеете да наричате красивите ни деца "синтетични"?" Написа Елтън Джон в Инстаграм, чиито двама сина, Захари и Илайжа, са заченати чрез ин витро лечение. "И как не ви е срам да сочите с вашите малки осъдителни пръстчета ин витро процедурата - чудо, което позволи на легиони любящи хора, както и гей, сбъднат мечтата си да имат деца".

"Архаичното ви мислене е в крак с времето, точно колкото и модата ви. Никога повече няма да нося Долче и Габана, никога повече. #BoycottDolceGabbana."

В коментар на поста, Стефано Габана отговори на забележките на Джон, наричайки певеца "фашист" с помощта на таг #boycotteltonjohn".

Сега, Бекъм и множество други известни личности осъдиха модната къща, използвайки оригиналния  таг на Елтън Джон"Изпращаме цялата си любов да Елтън, Дейвид, Захари, Илайджа и всички красиви бебета ин витро" .

Певицата Къртни Лов Кобейн също застана зад инициативата туитвайки: „Току що събрах всичките си  Долче и Габана неща и смятам да ги изгоря... "Аз съм просто отвъд думите и емоциите", каза тя, преди да поиска от своите последователи да "бойкотират безсмисления фанатизъм".

Сценаристът на „Клъцни срежи”, „Веселие” и „Американска хорър история” Райън Мърфи, каза: "Тези дизайнери са ужасяваща гледка и никога не са на мода. Дрехите им са грозни като тяхната омраза."

Рики Мартин написа: "Вашите гласове са твърде силни, за да се разпространява толкова много омраза. Събудете се, това е 2015 г., обичайте се момчета. "

Актьорът Дан Букатински също се изказа: "Радвам се че, нито Долче, нито Габана са родители. Те таят твърде много омраза за да дадат любов на детето си."

Тенисистката Мартина Навратилова, която сключи брак със своята партньорка през декември, написа: "Моите ризи „Долче и Габана” отиват в кофата за боклук - Не искам никой да ги носи."

Джон Бароуман известен тв актьор и открит гей също се възмущава от модните „диктатори” в социалните медии и казва, че „Долче и Габана звучат глупави и невежи, подкрепям Елтън Джон в бойкота над продуктите им”.