Ще има голяма изненада: Днес обявяват основният хедлайнер на Spirit-а

След година пауза музикалното събитие се завръща от 7 август на пясъка в Бургас

След година пауза, на 7 август музикалното събитие на лятото Spirit of Burgas се завръща отново на бургаския плаж, при това с голяма звезда.

Това стана ясно след като кметът на Бургас Димитър Николов обяви, че заедно с BECompany ще обединят усилия, за да бъде продължено развитието на фестивала. 

Изгрял през 2008г., SPIRIT of Burgas бързо се превърна в символ на града и спечели още по-голяма популярност на Бургас и региона като желана дестинация в областта на културния туризъм. За шестгодишната си история, Spirit of Burgas привлече впечатляващи изпълнители като FaithNoMore, TheProdigy, Korn, SkunkAnansie, Moby, Wu-TangClanи много други, превръщайки в реалност не една мечта, а хиляди.

Присъщо за формата, и тази година меломаните ще могат да се насладят на разнообразие от сцени и разнородни изпълнители, обхващащи почти всички музикални жанрове. Тази година фестивала ще се проведе в два дни на 3 сцени. Обединил в себе си музиката и летните страсти, SPIRIT of Burgas е много повече от обикновено музикално събитие – той е неповторимо изживяване на любимо място.

Основният хедлайнер ще бъде обявен тази вечер около 19:30в централната емисия новини на bTV и във фейсбук страницата на фестивала – fb.com/spiritburgas. Организаторите обаче обещават да има голяма изненада относно гостуващите звезди.

Билетите тръгват в продажба от сряда, 18 март.