Шефове в Ботев (Пд) вбесиха тартори на агитката

Спорт

17-03-2015, 11:07

Снимка:

lap.bg

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Вчера следобед УС и лидери от "бултрасите", се срещнаха в столицата, но за добро или лошо, нищо конкретно не произлезе от разговора

След успеха на Ботев и отвоюваното място в Топ 6, ръководните фактори в клуба се събраха на раздумка. Вчера следобед УС и лидери от агитката, се срещнаха в столицата, но за добро или лошо, нищо конкретно не произлезе от разговора. Никой от ръководството не обяви какви са целите и дали изобщо клубът има пари за обезпечаването на нормалното функциониране сред най-добрите.

Бесни от срещата си тръгнаха Божидар Божилов и Васил Наумов, които представляваха привържениците. Уж силните фигури Иван Джиджев, Веселин Бушев, Апостол Апостолов и др. от АД-то, не разкриха какво точно се случва при „жълто-черните". Заплати не са платени на футболистите.

Фенове платиха 25 бона премия за боя над ЦСКА, като ентусиастите са от САЩ и Канада. Все още не се знае как ще продължи издръжката на Ботев.

В същото време от агитката на „канарчетата" направиха специално обръщение, разпространено в Интернет, след победата срещу ЦСКА
„Жълто-черната'' магия придоби измерения, които и най-верният фен на отбора не си беше представял доскоро. Ботев елиминира Левски от първата шестица и ги прати да играят мачове с Хасково и Марек за оцеляване. Постави ЦСКА и Стойчо Младенов на колене в Пловдив, и почти ги лиши от титлата тази година след убедителна победа с 2:0. А няколко дни преди това „канарчетата" взеха и историческият кален мач на „Лаута" отново с 2:0.