Красен Кралев прие в кабинета си посланика на Индонезия

Спорт

17-03-2015, 13:15

Снимка:

ММС

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

Аз много се радвам, че имаме подписан меморандум, който реализираме на практика, призна министърът на младежта и спорта

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев прие в кабинета си Н.Пр. Бунян Саптомо, посланик на Индонезия в България.
Между двете държави има подписан меморандум за сътрудничество в областта на младежта и спорта.
„Бих желал да ви поканя в Индонезия, да обсъдим подробности около нашето сътрудничество. Ние от години работим в тясно сътрудничество с Българската федерация по бадминтон. Сега искаме да формираме такива отношения и с федерацията ви по борба“, заяви посланик Саптомо.


„Аз много се радвам, че имаме подписан меморандум, който реализираме на практика. Разбира се, при първа възможност ще посетя вашата красива страна, за да обсъдим подробностите за съвместна работа. Борбата е наш национален спорт и смятам, че можем да си сътрудничим със съвместни лагери и обмяна на опит“, каза от своя страна Красен Кралев.


На срещата присъстваха също съветникът на министъра Цено Ценов, който е председател на Европейския съвет по борба, председателят на Българската федерация по бадминтон Пюзант Касабян и изпълнителният директор на централата Володя Златев.
„Предвиждаме преди Олимпиадата в Рио де Жанейро да наемем двама висококвалифицирани индонезийски треньори, които да ни помогнат в подготовката за Игрите“, обяви Володя Златев.