Гонзо разкри защо иска да напусне Левски

Спорт

17-03-2015, 17:01

Снимка:

Ивайло Борисов

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

Не съм очаквал ЦСКА да ни помогне, призна спортният директор на "сините"

Спортният директор на Левски Георги Иванов призна, че е подал оставка, която не е била приета от собственика на клуба Тодор Батков. Гонзо обясни, че реакцията му е нормална с оглед на класирането, което заема тима и фактът, че ще играе във втората шестица.

 

„Истина е, че аз съм отговорен човек и след като останахме във втората шестица, беше нормално да си подам оставката. Собственикът не я прие“, сподели Георги Иванов.


„Аз съм Георги Иванов и съм свикнал да нося отговорност. Над 20 години вече я нося и отговарям за резултатите на отбора. Не смятам, че трябва да давам обяснение на някой. Почнахме нещо от нулата, стигнали сме до повече от половината. Трябва да минем през три трансферни прозореца, за да направим Левски такъв какъвто трябва да бъде. Всяко нещо, което се прави бързо, свършва бързо. Мисля, че работим в правилна посока, но не ни стигна времето. Загубихме от по-слаби отбори и тези точки ни липсват“, продължи той.

 

„Да, не е добре за Левски, че е във втората шестица. Всички страдаме от това. Времето беше малко. Ако трябва да бъда честен и откровен, през май, когато дойдох, нямахме нищо. Трябваше да освободим голям брой футболисти, после да привлечем голям брой футболисти. Нещата не станаха толкова бързо, колкото искахме. Отборът показа добри игри в последните мачове през есента и сега, и заслужавахме да сме в първата шестица, но какво да правим… За нас е важно Левски да има силен отбор и през следващата година да се борим за първото място“, изрази мнение Иванов.


„Не смятам, че мотивацията ще е по-ниска. Имаме мачове за Купата, които дават стимул на отбора. Всеки един играч трябва да заслужи мястото си в Левски, за да сме наясно на кой ще разчитаме и как ще градим отбора“.

 

„Така съм свикнал, че винаги си правя сам нещата. Нито съм искал или вярвал, че ЦСКА може да ни помогне. Това си е наш негатив. От тук нататък трябва да доизграждаме отбора и да направи така ,че той да показва още по-добри игри, да има добър синхрон и да имаме едно ядро, върху което да градим“, каза Иванов.

 

Източник: Sportonline.bg