Уволниха двама съдии от Х Фактор за оскърбителни коментари

Неприемливите коментари на съдиите им костваха хонорарите и престижа

Семейство съдии от X Фактор  Нова Зеландия бяха уволнени за твърде оскърбителни коментари, направени по време на предаване на живо.

Наталия Килс и съпругът й Уили Муун, бяха уволнени от телевизионния оператор TV3 след като навикаха участника Джо Ървайн по време на живо предаване в неделя вечер.

След края на изпълнението му Наталия го коментира така: "Като артист, който уважава целостта на артистите и интелектуалната собственост аз съм отвратена от това колко сте копирали съпруга ми. От косата, до костюма, не смяташ ли, че не цениш или уважаваш оригиналността? Ти си  смешник. Това е евтино, това е отвратително. За мен беше абсолютно артистично брутално."

В този момент публиката избухва в недоволни дюдюкания по адрес на репликата но, Наталия още не е свършила: "Притеснявам се седя тук, в твое присъствие, дори да се налага да те удостоя с отговор за моето мнение."

Напълно неприемливо и обидно!

До този момент,  Джо бе започнал да изглежда малко неудобно, но за да облекчи ситуацията той и отговори: "Благодаря ви Наталия, Ти си красива".

Но това не е краят. Сега идва ред на съпруга Уили Муун  да забоде ножът до дъно:

"Това просто ме кара да се чувствам малко по-евтино и абсурдно. Сякаш Норман Бейтс се е облякъл с дрехите на майка си. Това е малко страховито, имам чувството, че ще зашиеш нечия кожата на лицето си и ще убиеш всички в публиката."

Без да обръща внимание на недоволството на публиката зад нея, Наталия се връща за още:

"Трябва да го кажа, става ми лошо от теб. Ти нямаш идентичност. Не мога да те понасям, срамувам се да съм тук."

Килс  с истинско име Наталия Ноеми Капучини-Синклер е родена в Брадфорд певица, известна най-вече със сингъл от 2013г. Saturday Night.

Муун е най-известен със своята песен Yeah Yeah, която се появява  в реклама на АйПод. Двамата се женят през 2014 година.

Медиа Уъркс, собствениците на излъчващият шоуто канал  TV3, потвърдиха, че двойката съдии са  уволнени.

"И двамата Килс и Муун направиха коментари, които бяха напълно неприемливи", заяви главният изпълнителен директор на Медиа Уъркс, Марк Уелдън.

"Докато от съдиите на X Фактор се очаква да отправят известна критика на спектаклите, ние няма да толерираме подобни деструктивни тиради от някой от съдиите."

Двама нови съдии ще заемат местата на Муун и Килс от следващата седмица.