Бербатов: Постигнахме нещо специално

Спорт

18-03-2015, 10:17

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Нападателят на Монако призна, че и късметът е помогнал срещу Арсенал

Монако успя да удържи Арсенал и го отстрани, за да се класира на четвъртфиналите на Шампионската лига. Монегаските загубиха снощния си мач с 0:2, но след успеха в Лондон с 3:1 продължава напред. Очаквано Димитър Бербатов отново бе главно действащо лице за тима от Княжеството, а след мача българинът призна, че и късметът е помогнал на отбора му, но това не променя факта, че той и съотборниците му са постигнали нещо специално.

„Не мисля, че някой очакваше това. Ние вярвахме, че можем да направим нещо специално, защото имаме добри играчи, нашият отбор е много млад, имаме голям талант и както виждате, изненадваме много хора.

Класирахме се за следващия етап срещу много силен отбор като Арсенал, с малко късмет, но в крайна сметка продължаваме напред.

Последните 10 минути днес бяха много напрегнати за нас. Тогава футболистите на Арсенал искаха да вкарат решаващ гол. Преди това ни отбелязаха два гола от наши грешки, което е нормално, защото отборът ни е много млад. Все пак удържахме на натиска, благодарение на отборната игра“, коментира Бербатов.