Екстремният всъдеход 8х8 идва в България

Пловдив Лайф

19-03-2015, 13:45

Снимка:

ebay.com

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Труд": Всъдеходите ATВ с номера като на колите

Да възседнеш всъдехода CrossBlue

С помощта му ловци и търсачи на силни усещания могат да изпитат по-силно тръпката от хобито си

Всъдеход с осем колела, минаващ през трудни терени, реки, блата и сняг, без да потъва и засяда, е един от най-атрактивните експонати на Международната изложба "Природа, лов, риболов 2015". Тя ще се проведе от 25 до 29 март в Международен панаир Пловдив.

Посетителите ще видят ловно, рибарско и спортно оборудване, изделия за туризъм и свободно време. Ловци и търсачи на силни усещания могат да изпитат по-силно тръпката от хобито си с помощта на всъдехода "Арго". Рискът от обръщане е четири пъти по-малък в сравнение с традиционните ATV-та, а проходимостта му е много по-голяма, твърдят от фирма "Ай Си Ди софт", която го представя.

Ще бъдат показани и нови модели ATV от фирма "Ексшоп", както и техника за дърводобив и дървопреработка на "Лифта грийн технолъджи". Наред с най-модерните пушки, на изложбата ще има реплики на старинни оръжия, изработени от "Арт пром", и ножове от известни майстори.

Ловците могат да избират между множество модели кобури и оръжейни аксесоари. В тях естествената кожа се комбинира или замества напълно с материята кордура, създадена за военни цели, но намираща все по-широко приложение в спортни принадлежности заради високата устойчивост на влага и износване.

Такива изделия демонстрира фирма "Жоралти". Нова колекция екипи за лов с марката Hunting Solution Raptor представя "Крилия", а "Леда стил" добавя и охранителни облекла. За любителите на фотолова са биноклите и спортната оптика Nikon в експозицията на "Профайл".

Любителите на риболова ще намерят богата гама въдици и примамки, принадлежности, екипировка, лодки и двигатели, сонари. Воблери, въдици и аксесоари специално за спининг риболов предлага "Фишинг зоун". Почитателите на туризма и спорта също ще открият много новости на "Природа, лов, риболов 2015". Обувки, кънки и ролери, палатки и спални чували, плувни и фитнес аксесоари, полари, водоустойчиви якета и панталони на световни марки може да се намерят на щанда на "Екстрем спорт".

Освен да се запознаят с модните тенденции в лова, риболова, туризма и спорта, посетителите ще имат възможност и да се забавляват с много атракции. Демонстрации със соколи, стрелби с лък, арбалет и въздушно оръжие ще дадат възможност на всички да усетят тръпката на лова. За децата ще има разходки с пони в мини конната база.

Трима от гостите на изложението ще спечелят подарък. Наградите, осигурени от Международен панаир Пловдив, са: бинокъл Nikon Prostaff 5, риболовна раница Konger с принадлежности и карбонов риболовен прът Konger. Имената на късметлиите ще бъдат обявени в 13 ч. на 29 март.

Билетът, даващ достъп до всички прояви, струва 2 лева.