Лайза Минели постъпи в клиника за пристрастени

Булевард

20-03-2015, 02:27

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лайза Минели се потроши

Влизането в болницата не е в следствие на сериозен инцидент

Актрисата и Певиц Лайза Минели е постъпила в клиника за рехабилитация и отбелязва "отличен прогрес", съобщи говорителят на певицата Скот Горенстийн пред списание „Пийпъл”.

"През годините Лайза Минели храброо се е борила срещу алкохолната и наркотичната си зависимости и винаги, когато е било необходимо да потърси специализирана помощ, го е правила", се казва в изявлението, направено от говорителя.

Горенстийн не разкрива повече подробности, допълвайки единствено, че "тя отбелязва отличен прогрес в пазена в тайна клиника".

Лайза не за първи път прибягва до услугите на рехабилитационни центрове, през 1984 тя влиза в известна клиника за да се отърве от пристрастеността си към алкохола и наркотиците.

В последно време носителката на Оскар, често се вижда с лекарите, миналата есен тя претъпря операция на гърба си след като паднала.

Лайза Минели е дъщеря на легендарната холивудска актриса Джуди Гарланд и режисьора Винсънт Минели.

Лайза Минели е носител на три театрални награди "Тони", награда на филмовата академия "Оскар", два "Златни глобуса", Почетна музикалнианаграда "Грами" и награда за телевизия "Еми".