Кайли Миноуг напусна лейбъла на Джей Зи (ВИДЕО)

Австралийското миньонче претърпя най-големите си провали през последните години

Певицата Кайли Миноуг прекрати работните си отношения с Джей Зи. Австралийката е решила да се раздели с компанията Roc Nation management, управлявана от рапъра, след две години съвместна работа и поредица от професионални разочарования.

Последният албум на Кайли „Kiss Me Once“, който бе издаден миналата година, претърпя истински крах в различни класации, макар че съдържа някои от най-добрите песни на музикалната звезда, създавани в последните години.

Говори се още, че Миноуг е разочарована, тъй като много от обещаните спонсорски договори така и не се осъществили. Поради тези причини австралийката решила да прекрати работата си с Джей Зи.

Източник издаде пред вестник Sun: „Сделката просто не се получи за двете страни и тя си мисли, че те дори не са я разбрали като артист. Последният ѝ албум е много далече от успеха, на който тя се надяваше. Сега тя иска да поеме в различна посока“.

Договорът на Кайли Миноуг ще изтече окончателно, след като тя завърши концертите си в Австралия, с които промотира своя най-нов албум. Компанията на Джей Зи представя звезди като Риана, Калвин Харис и Шакира.

Още по темата ще намерите тук!