Тийнейджъри изнасилват Малката русалка в нета (18+)

Учениците свалят свободно порноигри с герои на Дисни

Тийнейджъри изнасилват виртуално в игри, които си теглят свободно от нета. Това споделят самите ученици във форумите в мрежата, пише "Телеграф". Там те се хвалят как играят въпросните порноигри или гледат популярните хентай клипове в момента. В тях анимационните героини кършат снаги и се отдават на героични подвизи, като например принцесите на Дисни правят фелацио и мастурбират.
Игри, в които условието да играеш е да влезеш в ролята на изнасилвач и да надхитриш поредната мадама и да й свалиш дрехите с принуда, се разпространяват свободно из нета. Някои от тях могат да се изтеглят директно от българските портали, а за други трябва да се поровиш из чужди сайтове. Порно геймърите обаче ги знаят и дори споделят линкове към тях във форумите, сочи проверка в нета. 
Освен че трябва да изнасилват, играчите често попадат и в други доста перверзни игри, а именно тези с мотиви на кръвосмешение. Там майки спят с дъщерите си или братя са в интимна близост със сестрите си.

На хентай клипчета, които се споделят от децата, се вижда как любими анимационни герои от актуални филмчета прегрешават сексуално с роднините си. Така например Дани Фантома, който българчетата гледат с интерес в момента, прави секс със сестра си. Сред присъстващите в еротичните хентай сцени се оказват и популярните принцеси на Дисни. Те кършат голите си снаги в порно сцени, в които също могат да се открият елементи на порно насилие.