Млада шуменка е в тежко състояние след катастрофа на АМ "Тракия"

Други двама пострадаха днес в Пловдив при катастрофа, предизвикана от неправоспособен водач

Млада жена е в тежко състояние след пътен инцидент тази сутрин в района на 123-ти километър на АМ "Тракия", съобщиха от полицията. Сигналът за произшествието в посока София е подаден в 9,45 часа.

Според първоначалната информация, товарен автомобил "Мерцедес" блъснал отзад и избутал извън пътя спрян в аварийната лента лек автомобил "Пежо" с шуменска регистрация. В болница са откарани 24-годишната шофьорка на колата, която е с опасност за живота, и 56-годишната й спътничка. Наложило се е двете жени да бъдат извадени от автомобила с помощта на служители от пожарната. "Мерцедес"-ът управлявал 32-годишен мъж от Радомирци, чиято алкохолна проба е отрицателна. В сектор "Пътна полиция" продължава работата по изясняване на причините и обстоятелствата за катастрофата.

Двама пострадаха при катастрофа, предизвикана от неправоспособен водач днес. Около 1 часа днес, поради движение с несъобразена скорост спрямо метеорологичните условия, лек автомобил "Нисан" се врязал в билборд на бул. "Александър Стамболийски" в Пловдив. Зад волана бил 29-годишният пловдивчанин З.Д., който нямал шофьорска книжка. Той и 30-годишната му спътничка са настанени в болница за наблюдение. Работата по случая продължава.