Томов: Скоро ще има нов треньор

Спорт

20-03-2015, 19:58

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Главният акционер в ЦСКА не одобрява постъпката на Стойчо Младенов

Много скоро може да се очаква новият треньор на ЦСКА. Това обяви главният акционер на клуба Александър Томов пред Нова телевизия. Както е известно днес Стойчо Младенов окончателно напусна „Българска армия”, а утре тимът има мач с Берое, в който се очаква да бъде воден от досегашния помощник Анатоли Нанков.

„Първо трябва да кажа, че Стойчо Младенов преди малко е имал среща с футболистите, на която си е взел довиждане и ги е помолил утре срещу Берое да победят и да посветят победата на него. До час-два ще намерим решение, най-вероятно утре отборът ще бъде воден от помощник треньора Анатоли Нанков. Не изключвам още в близките часове или ден да кажем, да имаме решение за нов старши треньор. Просто ни трябва още малко време да осъзнаем какво се е случило и да анализираме ситуацията“, обяви Томов.

„Оставката на Стойчо Младенов е подадена днес след обяд и бях информиран около 5 часа днес. Той пуска публична декларация, но това го разбирам от други хора, аз не съм говорил с него, това е свързано с вчерашните изявления, че при всички положения трябва да се постигнат някакви резултати иначе всички ще си ходят.

Ако това е така, то това е една емоция, съжалявам за което. Аз по никакъв начин не одобрявам постъпката на г-н Младенов, защото смятам, че всяка емоция, всяко малодушие в такъв момент пречи на ЦСКА. Бъдете уверени, че ние ще вземем спешни мерки, за да можем да намерим алтернатива на Стойчо Младенов.

Не знам от кого е свалено доверието към него. От мен не е. Това е несериозно, тъй като доверието минава формално през хората, които формално вземат решенията и са оторизирани от закона, нито един от тези, нито за секунда не е свалял доверието си от него”, коментира Александър Томов и отрече Любослав Пенев да е сред вариантите за нов треньор.

„ЦСКА е такъв клуб, че когато беше направена атаката към г-н Малденов преди няколко дни, при мен дотичаха сума ти хора с предложения. Естествено аз отхвърлих всичко. Не мога да кажа, кои са предложенията. Мисля, че Любослав Пенев не се стреми към подобна позиция“, допълни силният човек в ЦСКА.