Нанков: Солидарни сме със Стойчо Младенов, тръгваме си всички

"Днес играхме малко по-добре от предишните мачове, но няма кой да вкара гол"

Анатоли Нанков, който беше в ролята на треньор на ЦСКА в мача с Берое (0:0), заяви след мача, че повече няма да води тима. Той беше помощник-треньор на Стойчо Младенов, който вчера обаче си подаде оставката. Тъй като нямаше кой да води „армейците” днес с лиценз срещу старозагорски тим, Нанков направи компромис и остана за мача.

 

„Изразяваме солидарност с Младенов и ние (той и другите треньори от спортно-техническото ръководство) напускаме след мача, заяви Нанков след мача. - Всички от щаба на Младенов си тръгваме. Всичко стана много бързо. Вчера Младенов напусна. Днес играхме малко по-добре от предишните мачове. Имаше напрежение. Футболистите се опитаха, но не се получи и няма кой да вкара гол.”

 

„Трябваше да пробиваме по крилата, но ние тръгнахме да ритаме топката напред. Не бяхме давали такива оказания. Иначе мога да кажа, че има коренна промяна във всички футболисти след подготовката. Странни неща се случиха след нея. Явно щом не можем да ги мотивираме да играят както в подготовката, значи трябва да си тръгваме.”