Три варианта за треньор на ЦСКА

Спорт

23-03-2015, 09:38

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Фамилията Манджукови е пратила свои хора в Италия

Три лобита се вкопчиха в люта битка да определят новия треньор на ЦСКА. Тази седмица трябва да бъде избран човекът, който ще седне на горещия стол овакантен от Стойчо Младенов. На този етап вариантите са три. Това са бившите играчи на „червените“ Галин Иванов, Александър Томаш и Беноа Кое.

Първият е подкрепен от Александър Томов, а Димитър Пенев е гарантирал за качествата на младия треньор от ДЮШ на клуба. Още повече, че той е близо до младите таланти на „червените“ и най-лесно ще се справи със задачата да ги интегрира в първия отбор.

Мениджърът на Димитър Бербатов – Емил Данчев пък е предложил наставника на Банско Александър Томаш. Той има екип от минали през ЦСКА бивши играчи, които са добре запознати с обстановката в Борисовата градина и бързо ще могат да наложат методите си. Големият проблем пред Томаш обаче е, че няма лиценз да води отбор от „А“ група.

Междувременно обаче фамилията Манджукови е пратила свои хора в Италия, които да започнат разговори с Беноа Кое, за да го убедят да се върне на „Армията“. В момента той води една от юношеските формации на Интер, където преди това изкара няколко години от футболната си кариера.

 

Източник: sportonline.bg