Хитов спектакъл за Първи април в Генерал Тошево

Животът

23-03-2015, 09:57

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ген. Тошево се готви за Първи април

Постановката ще се играе на 25 март

    Хитовият моноспектакъл „Шегите, които Бог си прави” ще бъде представен пред тошевска публика на 25 март, сряда. С това представление официално стартират проявите в Генерал Тошево, посветени на Първи април – Ден на хумора и шегата.
    Симпатичният герой на представлението ще ни разсмее с наблюденията си върху необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение през призмата на Божието чувство за хумор.
    Ще разберем защо мъжете обичат да натискат клаксоните, когато минават покрай жени на улицата, какво е първата среща за мъжа и за жената, защо е създаден Лунохода и каква е причината Колумб да открие Америка. Историите за недоразуменията с неговата прекрасна любима са толкова познати и може би затова са истерично смешни.
    Предизвикателствата на бащинството пък ще ни накарат да се замислим какво означава да бъдеш баща и каква Божия щедрост е това.
    Всички роли в спектакъла – Митко, Райна, Колумб, приятелите, обърканите бащи, бременните жени, и разбира се, децата са изиграни от Димитър Бакалов.

Началото е от 18. 30 часа в залата на община Ген. Тошево.