Джерард Бътлър пристигна в София

Бътлър е един от продуцентите и влиза в главната роля в "Код: Лондон"

Джерард Бътлър пристигна у нас за екшъна „Код: Лондон", пише 24 часа. Актьорът кацна на летище София в събота по обяд. Малко след него от ВИП-а излезе и друга холивудска звезда - Анджела Басет.

Бътлър е един от продуцентите и влиза в главната роля в "Код: Лондон" - продължение на "Код: Олимп". В следващите дни екипът ще работи по филма в киноцентъра "Ню Бояна филм".

Преди Бътлър и Басет у нас се появи друг герой от екшъна - американският президент!..., пардон - актьорът Арън Екхарт, който влиза в неговия образ. Очаква се и Морган Фрийман.

В новия филм държавният глава на САЩ пристига в Лондон заедно с лидери на десетки държави на погребението на министър-председателя на Великобритания, починал при загадъчни обстоятелства. Терористи подготвят удар, за да ликвидират мого държавници наведнъж и единственият, който ще успее да предотврати масовото убийство, е героят на Джерард Бътлър, агент от тайните служби. Анджела Басет влиза в ролята на Лин Джейкъбс, шеф на службата за охрана на американския президент. А Морган Фрийман отново ще бъде говорителят на президента.