Продават на търг апетитни имоти по Северното Черноморие

Най-висока цена държи парцел в Камен бряг

Апетитни имоти по Северното Черноморие се продават от частни съдебни изпълнители, показва регистърът за продажби на ЧСИ-тата, пише "Стандарт".
Търговски комплекс в курортното село Кранево е обявен за продан от частен съдебен изпълнител. Началната тръжна цена е близо половин милион - 475 хил. лв.
За 21 хил. лв. се предлагат 2 хил. квадрата в друго курортно село в района - в Оброчище, като има обявени за продан в селото и няколко вили на цени от 15 до 50 хил. лв.
В Балчик също има много продажби. Имот до централния плаж в Белия град с площ от 2800 кв. м с построени в него две едноетажни сгради е едно от предложенията, като началната цена е 622 000 лв.
Сред офертите е и тази за триетажна вила в Балчик с начална тръжна цена от 270 хил. лв.
В регистъра с публични продажби са обявени едно-, дву- и тристайни апартаменти, къщи и вили, както и терени в местността Сборно място.
За продан е обявена еднофамилна жилищна сграда от 110 кв. м, чиято начална тръжна цена е 248 хил. лв.
В Добрич е обявен за продан от ЧСИ търговски имот - луксозно заведение, с начална цена от 156 000 лв. Много имоти – къщи, парцели и вили, се продават и в Шабла и Каварна.
Най-висока цена държи парцел от над 25 000 кв м в култовото село Камен бряг, който е с начална тръжна цена от 1 485 600 лв.