Шокиращо! Певица има най-голямата колекция от... протези (ВИДЕО)

Булевард

23-03-2015, 21:13

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Виктория Модеста – елегантна и с един крак

Най-ексцентричната съвременна певица - Лейди Гага може само да завижда на латвийската си колежка

Представяме ви Виктория Модеста. Една силна и вдъхновяваща поп певица и модел, която покорява света със своята музика и променя представите за красота.

Наскоро 26-годишната латвийска изпълнителка с бионичен крак пусна първия си видео клип към парчето си "Prototype", в който изглежда наистина прекрасно.

От бебе Виктория има изкълчено бедро и крак заради лекарска грешка по време на раждането й. Тя става обект на много подигравки в училище, което сериозно се отразява на социалния й живот. След 15 неуспешни операции в Латвия, тя се мести да живее в Лондон, надявайки се да получи по-добре лечение. След още неефективни процедури през 2007 година тя сама взима решението да ампутира левия си крак.

След операцията Виктория споделя, че започва да се чувства по-добре и да има по-високо самочувствие.

"Забравете всичко, което знаете за хората с увреждания", съветва Виктория в началото на клипа си.

"Никога не съм се чувствала добре, мислейки за себе си като инвалид. Това ме вдъхнови да създам с други изпълнители нова вълна в поп културата. Можем да постигнем напредък единствено чрез уважение, амбиция, любопитство и благородна завист“, сподели Модеста пред "Дейли Мейл“.

"Целта ми е да насърчавам хора като мен да излязат и да кажат, че има място и за тях, ако са готови да се трудят. Стигнах до тук с много здрава работа и вярвайки, че сценарият, който беше написан за мен, нямаше да е този, по който ще живея. Ако влезеш в стая и се държиш като жертва и очакваш да бъдеш третиран като такава, тогава ще бъдеш. Светът започва да възприема хората с увреждания по друг начин, но трябва да се направи още много", смята Виктория.

Красавицата е била на кориците на много от популярните издания, а колекцията й от дизайнерски протези предизвиква завист у ценителите.

Разгледайте колекцията от протези на Виктория Модеста ТУК!