От 10 април цените на билети за Spirit of Burgas скачат още

По настояване, организаторите пускат единични цени само за концерта на Роби Уилямс

Миналата седмица новината за завръщането на SPIRIT of Burgas с хедлайнер мега звездата Роби Уилямс огласи медийното пространство и накара хиляди да изпаднат в еуфорична треска. Фактът, че британският изпълнител ще се появи за първи път в България с пълното си шоу на сцената на фестивала, вечерта на 7 август, с най-големите хитове в почти двучасово шоу, даде рекорден старт на продажбата на билети.

Въпреки това до организаторите и до община Бургас достигнаха множество молби от фенове на фестивала да бъдат пуснати и еднодневни билети за SPIRIT of Burgas. В края на миналата седмица двете страни, организиращи тазгодишното издание обсъдиха различните варианти и в крайна сметка решиха да се вслушат в желанието на феновете.

Цената от 150 лева, която дава достъп за двата фестивални дни, за всички сцени и артисти, които тепърва ще бъдат обявявани ще остане до 10 април. След тази дата в продажба ще бъдат пуснати билети от 150 лева само за концерта на Роби Уилямс, а за двата фестивални дни цената скача на 180 лева.