​Добро утро, София!

Ставайте, че иде Благата вест

Добро утро в сряда! Днес празнуващите да не скатават, а да вадят бонбоните, а малко по-късно и ракийката. Така, та Честит Имен Ден на Благовест, Благовеста, Благой, Блага и на всички, които имат рожден ден днес. Наздраве...с кафе де.

Не се учудвайте, ако днес получите поздравителна картичка по пощата за именния ви ден-явно някой е решил да уважи и Деня на пощенската картичка. Ако нямате имен ден или рожден ден, но пък сте жена, пак имате празник. От 1994 година в България на 25 март се чества Деня на жената и майката. А, мъжа ви може да поздравите с Международния ден на спортното кино, като довечера му разрешите да гледа някой мач, например приятелската среща между Германия и Австралия.

Е, време е да тръгвате, вижте какво сме ви подготвили и хуквайте за работа.
Хубава сряда!

ВРЕМЕТО

На 25 март чадърът ще бъдат най- добрият ни приятел, тъй като вероятността за валежи е цели 98 процента. Градусите ще бъдат между 2 и 6.

СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА

В София Слънцето ще изгрее в 6:22 часа и ще залезе в 18:44 ч. Продължителността на деня е 12 часа и 21 минути.   
Луната е в зодиакалния знак на Близнаци.

ТРАФИК

От днес затварят някои части на центъра заради снимките на филм. А, ако планувате да подкрепите българите в мача срещу Италия, вижте ТУК каква ще е организацията около стадиона.

БЕЗ ВОДА

Навън дъжд, но в някои домове вода няма да има. Вижте ТУК кои квартали днес ще останат на сухо.

НА ТЪМНО

Тука има (ток), тук няма (ток). Погледнете дали сте от късметлийте ТУК.

КОЙ, КЪДЕ, КАКВО

От 09.30 часа в София Инвест център ще се проведе конференция на тема „Стратегическа инфраструктура и инвестиции 2015 България и Западни Балкани”, която ще се проведе в София Инвест център.
От 11.15 часа в Нестле България (бул. Европа 128) ще се проведе пресконференция по повод на Световния ден на водата под надслов „Стъпка напред към устойчивото развитие чрез успешни партньорства”.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция за представяне на новия проект проект EcoThermo - метрологична система за индивидуално отчитане на топлинна енергия в топлофицирани сгради с централно топлоснабдяване.
От 12.00 часа ръководството на ПП АБВ ще даде пресконференция по актуални теми за седмицата в централата на партията на ул. „Врабча“ 23 в София.
От 14.45 часа ръководството на ДПС ще даде пресконференция в Пресцентъра на ЦС на партия.
От 15.00 часа в пресцентъра на Министерство на енергетиката министър Теменужка Петкова ще се срещне с представители на синдикалните организации, топлофикационни и въгледобивни предприятия.
От 15.00 часа на бул. Тодор Александров Европейският комисар по околната среда, морското дело и рибарство Кармену Вела ще посети 25-метровия графит с царски орли, нарисуван на фасадата на 32 СОУ.
От 18.00 часа в зала „Витоша” в Хотел „Кемпински Маринела” ще се състои връчването на мемориалната купа „СЕНКО”, посветена на 110 годишнината от рождението на илюзиониста.
От 18.00 часа в изложбената зала „Проф. Васил Геров” Национален дарителски фонд „13 века България” организира благотворителна изложба „50 на 50” на „Група 9” в подкрепа на децата и младите хора с диабет.