Защо работя повече, а резултатът не ме радва?

Животът

25-03-2015, 10:50

Снимка:

Архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Акад. Норбеков с интензивен мастер клас за първи път в Пловдив

Известният учен, изследовател и автор на уникална учебно-оздравителна методика акад. Мирзакарим Норбеков ще проведе в Пловдив мастер клас на тема: „Бизнес. Семейство. Пари“. В своята книга „Опитът на един глупак 2“ той пише: „Всеки един човек потенциално е най-богатият, най-щастливият, най-най-най-прекрасният човек на планетата.“

В навечерието на Цветница  акад. Норбеков ще сподели ключовете за определяне на личните желания, приоритети и цели, ще помогне за избора на направление в бизнеса и стартиране на паричния поток, ще учи как всеки сам да се справя, ще даде насоки за планиране на времето и как по-добре да се делегират пълномощия. В рамките на 3 дни пловдивчани ще имат възможността да получат отговори на въпроси, които все по-често си задават: Защо работя повече, а резултатът не ме радва? Защо забравям за празниците на близките ми? Кога за последен път бях на кино или театър с приятелите ми? Какво става с половинката ми, с децата ми? Бизнесът, кариерата, парите поглъщат времето ми и не съм щастлив. Защо?

Мирзакарим Санакулович Норбеков знае кои закони на Вселената трябва да се спазват, за да стане животът успешен, щастлив и благополучен. Спазвайки тези закони и притежавайки развита интуиция, всеки човек може да се научи да привлича в своя живот пари – в количеството, в което са му необходими.

Интензивният мастер клас на акад. Мирзакарим Норбеков ще се проведе от 3 до 5 април 2015г. от 18.00 до 22.00 часа в Пресклуб на Международен панаир Пловдив.

Мирзакарим Норбеков е академик, доктор по психология, доктор по философия в медицината, действителен член и член-кореспондент на редица академии в Русия и други страни, писател, пътешественик, фотограф, художник, спортист, притежател на черен колан (3 дан) по карате Киокушин.  Автор на уникална учебно-оздравителна методика, която връща на милиони хора радостта от здравия и пълноценен живот.