Амал Клуни отказа подарък готварска книга със смях

Съпругата на Джордж Клуни се изсмяла и не приела подаръка с думите „Аз не готвя”

Амал Клуни е адвокат от световна класа, специализирала е в международни, наказателни казуси относно правата на човека и екстрадициите, но не я питайте какво се прави с помощта на шпатула.

Източник разказал пред  Дейли Нюз, че когато главен готвач на моден италиански ресторант, предложил на чисто новата съпруга на Джордж Клуни копие от новата си готварска книга в понеделник вечер, тя отказала с думите: "Какво, мислиш, че готвя? Аз не готвя! Очакваш да се науча? "

Амал и свекърва й Нина Клуни приключвали разходка по женски в града с въглехидратна вечеря в луксозния ресторант когато Джордж се присъединил към тях.

"Амал попита главния готвач, какво ще й препоръча от менюто като отбелязва, че не яде домати," разказва шпионинът пред изданието, "Той й препоръча пенне с пикантен сос Маринара с чери чушки и тя ги комбинира с домашна салата. "

"Джордж каза, че следи за теглото си", добавя източникът, "и си поръча салата „Трикольор”, а след това и пиле „Трикольор”, което е пиле на грил върху зелена салата. После си избраха и десерти, но Джордж не хапна много, защото внимава с теглото си. "

"Те бяха много мили и поздравиха клиентите", допълва клюкарят.

Друг източник каза, че групата се забавила почти час след като ресторанта приключил работа.