Разплакана, Селин Дион говори за болестта на съпруга си (ВИДЕО)

Рене Анжелил се бори с рак на гърлото от години

Мултиплатинената Селин Дион призна, че умира от страх да не загуби съпруга си Рене Анжелил, който от години се бори с рака на гърлото.

Певицата даде телевизионно интервю за ABC News, в което каза, че е решила да възстанови шоуто си в Лас Вегас, в хотел „Colosseum Caesars Palace“, въпреки че Рене не е победил рака.

Селин сподели: „Имам цел и тя е да покажа, че аз, съпругът ми и децата ни, сме силни.“

През август миналата година, Дион се отказа от шоуто си, за да се грижи за 73-годишния Анжелил, който в началото на 2014-та беше диагностициран с коварната болест за трети път.

„Когато спрях да работя, исках да бъда само съпруга и майка“, казва канадската звезда, която има трима сина от мъжа си – Рене-Шарл (14) и близнаците Еди и Нелсън (4).

Въпреки това, по настояване на Рене, тя е решила да се върне към работния си график.

 „Рене иска да пея отново. Ще направя това за него и за феновете ми, които проявиха голямо разбиране.“, разказа още тя и добави, че Анжелил е неспособен да говори след последната си операция и че има затруднения в слуха.

46-годишната певица каза през сълзи: „Той не може да яде, така че аз го храня чрез сонда по три пъти на ден, а след това храня и децата. Правя го сама, без чужда помощ. Вече сме започнали да живеем ден за ден.“