Столичен автосервиз ужили самоковец с 1300 лева

Той не е единственият изгорял с пари

Разгневени клиенти окупираха столичен автосервиз. Те твърдят, че са станали жертва на измама, а за да се потушат страстите, се наложи и намесата на полицията, предаде ТВ7.

Обява в интернет довежда Пламен Георгиев от Самоков в София. Тя рекламира фирма "Луксор", намираща се на бул. "Рожен" 80, че извършва  ремонт на автоматични скорости и на раздатъчни кутии. Сумата, която искат за този ремонт, е 1300 лв. Времето, за което извършват ремонтът, е до пет работни дни - с една година гаранция. Това е най-доброто предложение в интернет.

Подведен от цената, Пламен оставя автомобила си в сервиза. В замяна получава договор и си тръгва без касов бон, въпреки че е оставил капаро. След пет работни дни Пламен идва да си вземе автомобила, но остава неприятно изненадан. Колата е в същото състояние.

След поредица от такива случаи недоволните клиенти решават да се обърнат към полицията. По думите им срещу въпросния сервиз има стотици жалби. Кратка справка в интернет говори същото.

Секудни след сигнала на клиентите в полицията – служителите на сервиза изчезнали, а при нашата поява той вече беше затворен. Опитахме се да се свържем с тях на посочените в интернет телефони, но никой не отговори. А съветът на Пламен към всички клиенти е да не се доверяват на непроверени монтьори.