Сериозна въпросителна пред Петев в защита

Спорт

27-03-2015, 09:52

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Селекционерът се колебае за центъра на отбраната

Сериозна дилема стои пред националния селекционер Ивайло Петев само 24 часа преди сблъсъка с Италия, съобщава „7 дни спорт“.

Първият официален мач на новия треньор е в събота от 21:45 часа. на „Васил Левски“, но до момента не е сигурно на каква защита ще заложи младият специалист. Проблемът пред Ивайло Петев определено е в малкото мачове, които имат част от националите. Дупката е в центъра на отбраната, където контузия продължава да лекува лидерът на тима Иван Иванов. Със сигурност сред стартовите 11 ще бъде Николай Бодуров. Бранителят на Фулъм се намира в добра форма и ще се разчита на него. Партньор пък ще му бъде един от защитниците на шампиона Лудогорец Георги Терзиев или Александър Александров. Основният проблем е, че те първо нямат много игрова практика през 2015 г., а след това не се намират и в най-добрата си форма.

Александров записа само 2 мача през новата година, докато Терзиев има 3. Последният обаче не демонстрира много високо ниво в мачовете, които игра, тъй като определено не е в оптимална кондиция. В клубния си тим и двамата изглежда не успяха да се подготвят по най-добрия начин.

Все още не са сигурни и крайните бранители за мача утре. За двете места ще се борят Йордан Минев, Венцислав Василев, Иван Бандаловски, Петър Занев, а е възможно на десния фланг да играе и Станислав Манолев. Със сигурност в стартовите 11 ще е Йордан Минев. 34-годишният защитник на Лудогорец обаче се справя еднакво добре и от двете страни.

 

Източник: sportonline.bg